NVAMG

Nederlandse Vereniging van Artsen voor Musculoskeletale Geneeskunde

Agenda scholingen buitenland

Via deze pagina attenderen wij u op interessante buitenlandse scholingen. Wilt u uw collega's attenderen op een interessante buitenlandse scholing, laat het ons dan weten via info@nvamg.nl. Wij plaatsen de scholing dan hieronder. 

ISAP 2024 World Congress On Pain 5-9 August, Amsterdam, Netherlands

59th FIMM General Assembly 2024 In co-operation with the Swiss Medical Society for Manual Medicine SAMM Intern. Strategy Consensus Meeting: September 20th, 2024 General Assembly: September 21st, 2024 Zurich – Switzerland

Hoe zit het met de accreditatie van buitenlandse scholingen? 

Accreditatie is afhankelijk van het feit of een organisatie is aangemerkt als zusterorganisatie van de NVAMG. Scholingen georganiseerd door zusterorganisaties zijn op voorhand geaccrediteerd (maximaal 6 punten per dag, gedurende vier dagen). Een overzicht van zusterorganisaties treft u hieronder aan. Heeft u een scholing van een zusterorganisatie bijgewoond, dan logt u bij PE-online in en kiest u bij 'Snel toevoegen' voor optie 4.

Is de aanbieder geen zusterorganisatie dan logt u bij PE-online in en kiest u bij 'Snel toevoegen' voor, indien u de scholing al gevolgd heeft, optie 3. Heeft u de scholing nog niet gevolgd, maar wilt u er zeker van zijn dat deze op voorhand wordt geaccrediteerd, dan kiest u voor optie 5. 

Overzicht zusterorganisaties.