NVAMG

Nederlandse Vereniging van Artsen voor Musculoskeletale Geneeskunde

10e editie NVAMG Internationaal Refereer Congres Op Grote Hoogte

Datum: 
zondag 16 januari 2022 t/m donderdag 20 januari 2022
Locatie: 
Het 10e congres vindt wederom plaats in Alpenhotel Perner te Obertauern, vanwege de als uitstekend gewaardeerde locatie: een prachtig hotel met een heerlijke wellness, een sneeuwzeker gebied.
Doelgroep: 
MSK artsen en MSK artsen in opleiding, sportartsen, huisartsen, bedrijfsartsen.
Accreditatiestatus: 
17 punten

Voor Oostenrijk gelden momenteel specifieke coronaregels. Samengevat houden deze in:
1.  De eenmalige Janssen-vaccinatie is per 3 januari niet geldig als toegangsbewijs in Oostenrijk.

2. In de horeca, overnachtingsplaatsen, skigebieden, theaters, bioscopen, evenementen, en op veel andere locaties geldt de 2G-regel voor personen vanaf 12 jaar. Dit betekent dat u alleen toegang krijgt tot deze plekken met een geldig vaccinatie- of herstelbewijs (een negatieve PCR-testuitslag is dus niet  voldoende!) Hotel Perner gaat hier ook streng op controleren en zal een zero tolerance beleid hanteren.

Voor alle informatie over de maatregelen in Oostenrijk kijkt u op: www.nederlandwereldwijd.nl/landen/oostenrijk/reizen/reisadvies.

Programma

De nascholingscommissie heeft weer een mooi (internationaal) programma samengesteld. 

Aanmelden


Uiteraard blijven wij in samenspraak met het RIVM, de GGD en Hotel Perner de continue veranderende situatie rond Covid-19 nauwlettend in de gaten houden en indien nodig zullen wij dit aan u terugkoppelen.

Datum

Zondag 16 januari 2022 t/m donderdag 20 januari 2022

Locatie

Alpenhotel Perner
Obertauern - Oostenrijk

Meer informatie over het hotel en materialen

Van zondag 16 januari 2022 (vanaf diner) tot en met donderdag 20 januari 2022 (vertrek na ontbijt) zal het 10e intercollegiaal Refereercongres: Op Grote Hoogte 2022 plaatsvinden. We hebben voor de derde keer deze locatie gekozen omdat de ervaringen van de vorige jaren (2019 & 2020) meer dan geweldig waren. We hopen op veel “nieuwkomers” en daarom, even in het kort, voor hen wat het hotel en de omgeving te bieden heeft:

Het vier sterren Alpenhotel Perner ligt in een sneeuwzeker gebied met mooie ligging t.o.v. de skipiste’s en in het centrum van Obertauern. Het hotel biedt de mogelijkheid om te genieten van uitgebreide wellness faciliteiten. Recentelijk is het wellness centrum uitgebreid. Op een oppervlakte van 1000 m2 kunt u genieten van diverse sauna's met verschillende temperaturen, zoals de rustieke buitensauna, de grote binnensauna's, de infrarood saunacabines en het aromastoombad. 

Ook voor niet skiërs een leuk gebied met voldoende wandel- en langlaufmogelijkheden. Partners kunnen zich ook prima vermaken, bij het afgelopen congres waren er 8 mee en we verwachten voor 2022 dat dit aantal nog wat zal toenemen.
  
Boek uw verblijf in Alpenhotel Perner door een email te sturen naar info@hotel-perner.at o.v.v. 'NVAMG reservation'

U ontvangt een bevestiging van uw reservering. Deze stuurt u naar info@nvamg.nl o.v.v. '10e Intercollegiaal Refereercongres: 'Op Grote Hoogte 2022'

De organisatie garandeert de beschikbaarheid van deze kamers voor deelnemers aan het congres (en eventuele partners) tegen deze tarieven tot en met 30 november 2021. Tot 30 november 2021 kunt u zonder opgaaf van redenen kosteloos annuleren.
Na 30 november 2021 kunnen ze niet garanderen dat er nog kamers beschikbaar zullen zijn voor de aangegeven prijs.
 

Kosten kamers, skipassen en skimaterialen (onder voorbehoud en op basis van beschikbaarheid)
Kosten 1-persoonskamer inclusief bad of douche en toilet
€ 170,- per nacht, half pension (exclusief lokale belasting)
 
Kosten 2-persoonskamer inclusief bad of douche en toilet
€ 150,- per persoon, per nacht, half pension (exclusief lokale belasting)
 
Kosten lokale belasting
De lokale belasting bedraagt € 2,- per persoon, per dag.
 
Kosten skipas
De prijs van de 3-daagse ski-pas is € 146,00 ,- en is via het hotel te boeken (en te betalen).
 
Skimaterialen

Skimaterialen kunnen via de winkel van het hotel worden geregeld, kijk hiervoor op de website van Sport Gefäll: https://www.obertauern-sport.com/ 
 
Vragen?
Heeft u vragen over het congres en/of het (reserveren van) verblijf? Neem dan contact op met de NVAMG via info@nvamg.nl.
 
Annuleringsvoorwaarden hotel

  • In overleg met het hotel kunt u t/m 8 januari 2022 kosteloos, zonder opgaaf van reden, annuleren. Mocht u annuleren dan ontvangt u ook het betaalde inschrijfgeld voor de nascholing terug.