NVAMG

Nederlandse Vereniging van Artsen voor Musculoskeletale Geneeskunde

Nieuwe website NVOMG online

Nieuwe website: online op 6 juli 2016 Morgen, 6 juli, zal de nieuwe website online gaan. De nieuwe website zal als domeinnaam www.nvamg.nl krijgen (vooruitlopend op de nieuwe naam van de vereniging). Doel van de website is mensen zo goed mogelijk informeren over de OrthoManuele Geneeskunde. Daarnaast willen we u als lid via de website zo goed mogelijk informeren over zaken die u aangaan!

Besloten deel
Onderdeel van de website is een besloten deel dat alleen toegankelijk is voor leden van de NVOMG. U zult op 6 juli een e-mail ontvangen met daarin uw inloggegevens. Deze kunt u vervolgens zelf wijzigen. Tevens kunt u een aantal gegevens invullen die (wanneer u bent ingelogd) automatisch onthouden worden. 

Inschrijven voor cursussen
Inschrijven voor de cursussen zal online gebeuren via de nascholingsagenda. U vult uw gegevens in en schrijft zich vervolgens in voor de betreffende cursus. Het is daarom belangrijk dat u uw gegevens in het besloten gedeelte zo volledig mogelijk invult. Wanneer u namelijk bent ingelogd en u wilt zich inschrijven voor een cursus dan worden de gegevens automatisch voor u ingevuld. 

Eigen website
Via het oude domein NVOMGleden.nl hebben een aantal leden nog een eigen website. Uiteraard blijven deze website online. We zijn nog aan het onderzoeken hoe we deze websites eventueel onder kunnen brengen onder de huidige website. 

Vragen / opmerkingen
Heeft u vragen opmerkingen over de website dan kunt u deze sturen aan Danny de Beer via info@nvomg.nl of telefoon 030 22 50 552.