NVAMG

Nederlandse Vereniging van Artsen voor Musculoskeletale Geneeskunde

Nascholing BLS/AED met aansluitend Ledenberaad

Op woensdag 20 juni staan er in Bilthoven een nascholing BLS/AED en een ledenberaad op de agenda. De nascholing BLS/AED wordt gehouden van 12.30 uur tot 17.00 uur, waarbij theorie wordt afgewisseld met praktijk. Aan de orde komen onder andere reanimeren (alleen of met z'n tweeën), gebruik van de AED, stabiele zijligging en verslikkingen. De praktijk wordt, in groepen van maximaal 6 personen, geoefend op verschillende soorten poppen en sommige onderdelen ook op elkaar. Ook wordt er geoefend met de AED (Automatische Externe Defibrilator). Na afronding van de middag worden de deelnemers, indien competent, aangemeld bij de NRR (Nederlandse Reanimatie Raad).

Voor deze cursus geldt een maximum van 42 deelnemers en geldt vol=vol. Het aantal instructeurs is afgestemd op het aantal deelnemers. Door de regels van de NRR-certificering kunnen er geen extra deelnemers in de groepen geplaatst worden.
Inschrijven kan dus alleen vooraf. Voor informatie en inschrijven: klik hier.

Vanaf 17.00 uur vindt er een diner plaats met aansluitend een ledenberaad. Deelname aan het diner en aan het ledenberaad zijn kosteloos. Aanmelden voor het diner en/of het ledenberaad gaat via hetzelfde aanmeldformulier als voor de nascholing. Klik hier om naar het aanmeldformulier te gaan.

De nascholing, het diner en het ledenberaad zijn uitsluitend toegankelijk voor leden van de NVAMG.